U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Kleding advies

Behalve bij de Olie en Aroma Therapie en sommige vormen van blessure massage worden Thaise massages over de kleding heen gegeven. Wij adviseren echter wel om losse en gemakkelijke zittende kleding te dragen die eventueel ook gratis door Chanthanu ter beschikking kan worden gesteld.

Bij deze massages wordt dus geen olie gebruikt. De behandeling wordt bij voorkeur op de grond op een speciale mat gegeven maar kan indien gewenst ook op de massage tafel worden uitgevoerd.

De keuze is aan u. Wij adviseren u voor de Olie en Aroma therapie ondanks al onze voorzorgsmaatregelen om toch wat oudere (sport)kleding aan te trekken. (bijv. joggingbroek en T-shirt) dit om te voorkomen dat er bij een olie massage toch een druppeltje olie achter blijft en een vlek achterlaat op uw kleding. 

Thai masseuse SadaoThai masseuse Sadao

Dit is Sadao:

Sadao is sinds 2008 een gediplomeerd masseuse met een diploma voor Thai Medical behaald in Thailand bij de Thai Traditional Medical Service Society.

Om in het buitenland te mogen werken heeft ze in 2013 tevens het certificaat behaald als Nuad Thai practisioner Level 1 aan het Trat Center for Skill Development.