U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Thaise Stoel Massage 

Een Thaise stoelmassage is een intense 30 minuten durende massage van hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen. Het is een drukpuntmassage ontwikkeld als korte maar effectieve ontspanningsmassage en vindt plaats op een speciaal ergonomisch ontworpen massage stoel. Tijdens de massage blijven de kleren gewoon aan. Er wordt op specifieke punten van de spieren en energiebanen gedrukt zodat de bloedsomloop gestimuleerd wordt en de spieren zich ontspannen waardoor afvalstoffen versneld worden afgevoerd. Soms en in overleg kunnen bij deze massage ook kruiden-stempels worden gebruikt.

Deze massage is bij uitstek geschikt om te worden toegepast binnen bedrijven als anti RSI maatregel of ter voorkoming van ziekteverzuim. De massage is met name gericht op rug, nek en schouders en kan indien gewenst uitgebreid worden met oliemassage van nek en schouders ter behandeling van bestaande klachten.

Stoelmassage geeft de (werkende/sportende) mens een moment van ontspanning. Het is een effectieve manier om de bloedcirculatie te bevorderen.

 

Thai masseuse SadaoThai masseuse Sadao

Dit is Sadao:

Sadao is sinds 2008 een gediplomeerd masseuse met een diploma voor Thai Medical behaald in Thailand bij de Thai Traditional Medical Service Society.

Om in het buitenland te mogen werken heeft ze in 2013 tevens het certificaat behaald als Nuad Thai practisioner Level 1 aan het Trat Center for Skill Development.